Design & produktion hos Nortt stole

Nortt Stole er en virksomhed, der er stolt af at kunne tilbyde moderne og funktionelle stole til vores kunder. Vi er også meget engagerede i at skabe en mere bæredygtig fremtid og har derfor fokus på miljøvenlige produktionsmetoder og materialer.

Vores produktionsproces begynder med designfasen, hvor vores kreative designere bruger deres ekspertise til at skabe unikke og stilfulde stole. Her fokuserer vi altid på at opnå en balance mellem æstetik, funktionalitet og holdbarhed, samtidig med at vi tager højde for ergonomiske faktorer, der sikrer vores kunders komfort.

Når vores designere har udarbejdet et nyt stolekoncept, går vi videre til prototypefasen, hvor vi skaber en fysisk prototype af stolen, som vi kan teste og justere efter behov. På denne måde sikrer vi, at hver stol er perfekt før den går i produktion.

Vi bruger generelt set kun materialer af høj kvalitet, herunder genanvendelige og miljøvenlige materialer, når det er muligt. Vi er meget opmærksomme på vores ressourceforbrug og bestræber os på at minimere vores affaldsproduktion og CO2-udledning i hele vores forsyningskæde. Dette betyder også, at vores kunder kan være sikre på, at de køber en bæredygtig stol, når de vælger Nortt.

Efter produktionen bliver hver stol nøje inspiceret for at sikre, at den opfylder vores høje standarder for kvalitet og funktionalitet. Vi tror på, at vores kunder fortjener det bedste, og vi er stolte af at kunne levere netop det.

Alt i alt er vores produktions- og designprocesser grundigt gennemtænkte og optimeret til at skabe stilfulde, ergonomiske og bæredygtige stole til vores kunder. Hos Nortt Stole er vi altid på udkig efter måder, vi kan forbedre og udvikle vores produkter og processer, så vi kan fortsætte med at være en førende aktør inden for møbelindustrien og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Stoledesign
Stoledesign

Vores chefdesigner Morten en nøglefigur i vores designproces og med mange års erfaring inden for møbeldesign og en passion for at skabe unikke og funktionelle stole, er han en kreativ kraft, der leder vores designhold og sikrer, at vores stole er af den højeste kvalitet.

Morten har været med til at etablere Nortt stole og har en omfattende viden om materialer, formgivning, farvevalg og ergonomi, og bruger sin ekspertise til at udvikle stole, der både er visuelt tiltalende og behagelige at sidde i. Ved at følge de seneste trends og teknologier i møbelindustrien, er vores chefdesigner i stand til at skabe innovative og moderne stole, der passer til nutidens livsstil og behov.

Alt i alt er han en central figur i vores virksomhed, og det er hans job at sikre, at vores stole er af højeste kvalitet og opfylder vores kunders behov og ønsker. Vi er taknemmelige for deres bidrag til vores succes og er glade for at have dem som en del af vores team hos Nortt Stole.